+40 790 580 996

 Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 

Fotografii

 

Conceptul de Hero Shots face referire la imagini cu un puternic impact vizual folosite adesea ca fiind o componentă cheie în stabilirea valorii brandului în plan vizual.

Foto_Hero_Homepage2

Imagini care fac istorie.

Atunci când vorbim de fotografii Hero înseamnă că ne referim la acele imagini iconice, crème de la crème, din portofoliul vizual al oricărui client. Pentru a construi astfel de imagini e nevoie de cele mai multe ori de un brief, o echipă și multa creativitate și timp la dispoziție, iar post-procesarea fiind făcută ținând cont de cele mai mici detalii.

Având o echipă talentată și profesionista, la Fantographie Studio ne putem ocupa de toate aceste procese, intern sau cu ajutorul unor specialiști în care avem încredere și cu care am mai colaborat și pe alte proiecte, astfel asigurându-ți imagini reușite care vor face istorie.

Sedinta foto produs

Fotografie Normală

  1. Unghi standard de fotografiere 
  2. Post-Procesare standard 
  3. Reproducere fidela a proporțiilor    

VS

Fotografie Hero Shot

  1. Low-Angle pentru a face produsul să para mai impozant  
  2. Post-Procesare Premium
  3. Distorsionare creativă a produsului
Foto produse

Post-producție la standarde înalte.

Postprocesarea este o parte vitală în creația unei fotografii Hero și de aceea ne ocupăm personal cu cea mai mare atenție la detalii. Acest proces poate dura uneori câteva ore sau chiar și o zi întreagă dacă este făcut cum trebuie, astfel încât într-un final imaginea să fie fără reproș fie că este folosită în header-ul unui website, pe ambalajul unui produs sau pe un panou publicitar de 5×7 metri.

Behind the scenes.

Ai nevoie de ceva mai creativ?

Cauți servicii de fotografie concepute special pentru tine și brand-ul tău?

La Fantographie Studio avem ani de zile de experiență în fotografie creativă de produs. Fie că vorbim de lumini și umbre, forme, texturi sau culori, ne-am dezvoltat un al șaselea simț ce ne ajută să le punem pe toate in armonie și echilibru împreuna cu recuzita pentru a face produsul tău să strălucească.

Fie ca folosim fundaluri colorate, recuzită, elemente ale naturii sau trucuri din post-procesare, serviciile noastre de fotografie creativă aduc un plus de valoare produselor ce ne trec prin studio.

Din culise.

În spatele fotografiilor  se află pasiunea pentru frumos, multă răbdare și creativitate dar și o doză imensă de experiență și talent. Toate fotografiile noastre sunt făcute manual și sunt prelucrate meticulos tot de către noi, fiecare dintre ele având suflet și o personalitate aparte. Nu folosim software-uri AI decât daca nu avem de ales, noi însă preferăm să ne rezervăm libertatea alegerii.

Foto Tea
Dorești să colaborăm?

Contactează-ne.

Cu cât primim mai multă informație despre proiectul tău cu atât va fi mai ușor echipei noastre să croșeteze așteptărilor tale o oferta personalizată sau să răspundă întrebărilor tale.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.